Varmt välkommen!

Familjen Rydholm
Email: info@bonderupbab.se

Koppla av med en fika på terrassen med utsikt över Lundaslätten. Lek i trädgården eller gå en promenad till den gamla möllan och kyrkan.

Bonderup ligger 15 min öster om Lund och 20 min nordost om Malmö med bil. Från Sturups flygplats tar det ca. 20 min.

Bonderup är jordbruksbygd med gamla anor. Genom fönstret ser du åkrar och ängar, får och hästar. Lite längre bort ligger Bonderups mölla och den gamla kyrkan. På 5 min når du med bil Dalby där man finner affärer, Nordens äldsta stenkyrka och Sveriges sydligaste nationalpark, Dalby Söderskog. I omkretsen finns fina naturupplevelser – Häckeberga, Romeleåsen och bokskogen i Torna Hällestad.

Vi erbjuder boende i en separat lägenhet en våning upp (pga trappan inte handikappvänlig). Här finns egen toalett och dusch och i rummet ett litet pentry för kvällsfika. TV och internet finns också. Vi har två breda sängar som passar två vuxna som vill ha gott om plats eller för en familj där barn/vuxna kan dela säng. Vi har katter utomhus, men kan inte ta emot fler djur. Rummet är rökfritt. I priset ingår lakan, handdukar och frukost – hos oss, på terrassen eller i växthuset.
Enkelrum 600 :- /natt
Dubbelrum 700 :-/natt

Bonderup 531
247 94 Dalby

Telefon:
0734-23 18 02


Länkar:
Romeleslingan
Skåneleden